HEEMKUNDIGE KRING

Sint-Huibrechts-Lille

Vrijdag 20 september 2019 om 14u15 wordt er hulde gebracht bij het monument aan het kanaal te Sint-Huibrechts-Lille met een afvaardiging van het Suffolks Regiment, 5 kanonschoten...

Zaterdag 21 september 2019 tussen 14u en 17u nodigen wij jullie uit voor een individuele of groepswandeling, vertrek aan het oud gemeentehuis van Sint-Huibrechts-Lille. Op de route worden er oorlogsverhalen verteld.

Zondag 22 september 2019 tijdens de Teutenmarkt kan men van 9u30 tot 12 uur een bezoek brengen aan het Heemkundig Museum waar er een kleine tentoonstelling over WO II  wordt gepresenteerd.

Geert shlille zonder jaargang

Op deze website kan je kennismaken met ons bestuur, het lidmaatschap, onze publicaties, hoe je oude publicaties kan bestellen en hoe je onze musea en ons archief kan bezoeken en consulteren. Veel heemkundig surfgenot.

Onze vereniging heeft tot doel te streven naar de kennis en de herbeleving van de geschiedenis van ons dorp, en deze geschiedenis op een aangename manier te delen met een zo groot mogelijk publiek.

De Heemkundige Kring is een VZW met een door haar leden gekozen bestuur. Deze bestuursleden staan in voor het dagelijks bestuur, het regelmatig verschijnen van de publicaties en organisatie van evenementen en heemkundige bijeenkomsten.

De Heemkundige Kring van Sint-Huibrechts-Lille is opgericht in 1973 en heeft door de kwaliteit van zijn publicaties een trouw ledenbestand verworven.

Nieuw : Herontdek artikels uit Het Liller Heem                       Zoek in het Archief van Het Liller Heem

Een jaarabonnement kost € 12,00  Abonnee worden?